Timeouts with GenerateReport

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 months ago
  • Acknowledged
I'm trying to use the GenerateReport operation in the ReportService1 operation, but I keep hitting up against timeouts.  Judging from the test page and my working code, it seems that 30 seconds is the maximum, even though the default setting in (limited) documentation seems to indicate that it's set to 100000 (milliseconds).

I'm running with C# code, but like I mentioned above, I run into the same timeout when I try to run the report from the test page https://na3.replicon.com/services/ReportService1.svc/help/test/GenerateReport.

Related, does anyone have any documentation that better explains how to format JSON inputs for filters.  They're not very intuitive and I can't find any documentation that helps, so I am doing a hard save on my report with the filters "built in".

Side note - using the WSDL on the services page, I've created a proxy class for the ReportService1 service and in that class I see a method for GenerateReportAsync, but again, no documentation to help decide if this could be helpful.

Any help would be appreciated.

Dan August
Photo of August, Dan

August, Dan

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 months ago

  • 1
Photo of Aashnee Kamboj

Aashnee Kamboj, Community Moderator

  • 1522 Posts
  • 106 Reply Likes
Hi Dan,

Thank you for using the Replicon Community!

I will have our Replicon Support team team get in touch with you and help you regarding the same.

Thanks,
Aashnee