Numeric project custom fields don't save 0 values

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
Hi,

We've set up some project-level custom fields of type numeric.

After populating the project information, saving and reopeing the project information screen, we noticed that Replicon does not shows the value 0 for the custom field. It always appears blank. 

This is mainly annoying because we have some of those fields as mandatory and each time we edit the project information we have to input 0 again as it does not recognizes the previous 0 values.

For us, this is a problem.

Thanks.
Nuno
Photo of Nuno Ferreira

Nuno Ferreira, Champion

  • 193 Posts
  • 52 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Aashnee Kamboj

Aashnee Kamboj, Community Moderator

  • 1558 Posts
  • 108 Reply Likes
Hi Nuno,

Thank you for bringing this up. We could reproduce this and will have our product management team review it.

Thanks,
Aashnee Kamboj
Photo of Nuno Ferreira

Nuno Ferreira, Champion

  • 193 Posts
  • 52 Reply Likes
Thanks Aashnee!
Photo of Aashnee Kamboj

Aashnee Kamboj, Community Moderator

  • 1558 Posts
  • 108 Reply Likes
Hi Nuno,

We have escalated this issue to our engineering team. We will get back to you with details.

Thanks,
Aashnee 
Photo of Jeanne Bovenkerk

Jeanne Bovenkerk

  • 23 Posts
  • 11 Reply Likes
Thank you for addressing. We've noticed the same issue and when you export the data to a spreadsheet in Excel, our columns that have blank data will not total. Having the zero display will solve that issue for us. 
Photo of Nuno Ferreira

Nuno Ferreira, Champion

  • 193 Posts
  • 52 Reply Likes
Hi!

You may close this thread. The new upgrade fixed this issue!
https://community.replicon.com/replicon/topics/release-notes-mar-21-mar-27-2016

Great work!

Thanks!
Nuno
Photo of Raghu K

Raghu K, Community Moderator

  • 162 Posts
  • 9 Reply Likes
Thank you Nuno :)