blank page after viewing expense receipt

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Acknowledged

We are able to navigate and view the site fine until we close the expense receipt window. We can view the receipt fine, but when we close the window we get a pure white blank page. This only happens before the expense has been approved. Once approved the receipt can be viewed and closed out of with no problems. This is happening for multiple users, but not every user.
We are using IE 11.

We have tried clearing cookies.

We tried setting IE to use software rendering instead of hardware rendering.

Any assistance with this would be greatly appreciated.

Photo of Shaw, Ian

Shaw, Ian

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of Aashnee Kamboj

Aashnee Kamboj, Community Moderator

  • 1598 Posts
  • 109 Reply Likes
Hi Ian,

Thank you for bringing up the issue. I will have our support team reach out to you and help you resolve the issue. In the meantime, may we request you to check if the issue persists on all the other browsers (e.g. Chrome and Firefox)

Thanks,
Aashnee Kamboj
Photo of Shaw, Ian

Shaw, Ian

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes

Hi Aashnee.

Thank you for the quick reply. Unfortunately our company wants us to use IE so it is the only browser installed on our machines, and I cannot test others to see if the issue persists.

Photo of Aashnee Kamboj

Aashnee Kamboj, Community Moderator

  • 1598 Posts
  • 109 Reply Likes
Thank you for the confirmation Ian. I have sent out an email to you, requesting for some details. May I please request you to reply to the email accordingly.

Thanks,
Aashnee